Startpagina  |  Home volwassenen  |  Contact  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden en tarieven
Zwemschool Juf Angela
Van Duivenvoordestraat 1a
4901 VT Oosterhout
E info@jufangela.nl
T (0162) 46 73 15
Overige zwemactiviteiten

Naast het Zwem ABC bieden wij tal van andere aquasporten voor zowel kinderen als volwassenen.
 
 
Volwassenen
Volwassen zwemles
MBVO (meer bewegen voor ouderen)
Therapeutisch zwemmen
Fun Fit
Aqua sporten
Trimzwemmen
Zwem je fit
Aqua joggen
Aqua aerobic
Aqua varia
Aqua combat
Aqua bootcamp
Aqua fitness
Zwangerschapszwemmen
Vrijzwemmen

Volwassen zwemles
Wilt u als volwassenen (beter) leren zwemmen of uw zwemangsten overwinnen? In de loop der jaren is onze manier van lesgeven voor vele deelnemers zeer succesvol gebleken. De lessen zijn zeer persoonlijk door de kleine groepen en de gerichte aandacht. U kunt, maar hoeft niet, door te gaan tot het behalen van de diverse diploma's.

Meer bewegen voor ouderen
Onder professionele begeleiding gaat u in het ondiepe warme water diverse oefeningen uitvoeren ter bevordering van de mobiliteit. Een gezellig les met een sociaal tintje!

Therapeutisch zwemmen
Oefeningen ter bevordering van de mobiliteit onder begeleiding door vakkundig & gediplomeerd personeel in water  van 32 graden. Het los maken van de spieren in het warme zwemwater is zeer geschikt ter verlichting van bijv. reumatische klachten. De herstelperiode na een operatie wordt tijdens de therapeutische oefeningen sterk bevordert.

FunFit
Deze les is speciaal bedoeld voor volwassenen die lekker verder willen zwemmen na de volwassen zwemles. Uw zwemvaardigheden verder ontwikkelen op een gezellige & attractieve manier. Zwemplezier staat voorop!
 
AQUA-SPORTEN
Alle onderstaande activiteiten vallen onder aquasporten. M.u.v. vrijzwemmen.
Wist u dat u bij drie kwartier aquasporten 700 Kcal verbrand?
 
Trimzwemmen
Onder leiding van een zweminstructeur wordt aandacht besteedt aan het perfectioneren van uw zwemslagen (borstcrawl, vlinderslag), tijdens het intensief banen zwemmen.
 
Zwem je fit
Tijdens de lessen zwem je fit wordt een combinatie gemaakt van baantjes zwemmen en diverse afwisselende oefeningen van de aqua varia lessen. Dit alles uiteraard op stimulerende muziek!
 
Aqua joggen
Werken aan uw figuur en conditie door spierversterkende oefeningen. Met behulp van een wetbelt (verzwaarde zwemband) zodat u rechtop in het water blijft staan, doet u diverse loopoefeningen zonder te grond te raken. De weerstand van het water zorgt voor een effectieve spierversterking voor buik, billen, benen en armen.

Aqua aerobic
Een intensieve en stimulerende activiteit die het algehele fitheidsgevoel bevordert. In het water hoef je je eigen gewicht niet te dragen en is daarom minder belastend voor je gewrichten. Op lekkere muziek werken aan je figuur en conditie tijdens de gezellige aqua aerobic lessen.

Aqua Varia
Aqua Varia is een mix van aqua joggen/aqua aerobic en aqua pilates. Een zeer afwisselende & intensieve les op muziek!
 
Aqua Combat
Tijdens deze lessen wordt een stevige workout gegeven met accent op kick en fun.
 
Aqua Bootcamp
Tijdens een les aqua-bootcamp wordt er stevig doorgetraind met o.a. powercrawl voor een top conditie, maar ook training combat. Door de frontale weerstand van het water worden al je spiergroepen aangespannen en stevig getraind.
 
Zwangerschapszwemmen
Zwangerschapszwemmen valt bij ons onder aqua sporten. Bij aquasporten kun je nog lang op je eigen niveau sporten in het water, wat niet belastend is voor je kindje.
In het warme water is het heerlijk om gewichtloos oefeningen te doen en lekker in beweging te blijven onder deskundige begeleiding.
    
Vrijzwemmen
Zwemmen is een van de gezondste sporten die er is. Lekker een half uurtje vrijzwemmen in alle rust werkt ontspannend en is goed voor de conditie. U kunt op uw eigen tempo & niveau baantjes zwemmen en door de kleine groepen wordt u niet gehinderd door de andere badgasten.


Juf Angela