Startpagina  |  Home kinderen  |  Contact  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden en tarieven
Zwemschool Juf Angela
Van Duivenvoordestraat 1a
4901 VT Oosterhout
E info@jufangela.nl
T (0162) 46 73 15
Nieuws

TARIEVEN 2022

Kijk voor onze tarieven 2022 en algemene voorwaarden hier op de website www.jufangela.nl bij tabblad algemene voorwaarden en tarieven. 

-----------

Willemsen Sport Oosterhout

Is ons parkeerterrein aan de voorkant vol?

Je kan ook aan de achterkant van ons gebouw parkeren. Of in de zijstraten.

Ook zijn er parkeerplaatsen bij De Kinderopvang voor Willemsen Sport leden beschikbaar.

De invalidenparkeerplaats graag vrijhouden voor mindervalide.

Let op: In verband met de brandveiligheid, niet naast het sportveld parkeren.

---

Ook in 2022 wordt het water bij de Zwemschool Juf Angela gecontroleerd door C-mark. Website : www.c-mark.nl  

--------

Wij leiden vakmensen op en zijn een erkend leerbedrijf. Nu is onze bestaande erkenning MBO Leerbedrijf uitgebreid met de kwalificatie medewerker secretariaat en receptie (n2).  

----------------


Onze zwemschool  is aangesloten bij de Stichting ENVOZ. ENVOZ is, naast de NRZ, de grootste zwemonderwijs organisatie in Nederland en werkt samen met de Reddingsbrigade Nederland, Zwemonderwijs Nederland en het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening). ENVOZ is al meer dan 35 jaar het opleidingsinstituut voor de Nederlandse Zwembranche en geeft een reeks aan internationaal erkende zwemdiploma's uit. De erkenning die deze zwemdiploma´s hebben is een erkenning van de Internationale Federatie van Swimming Teachers Association (IFSTA). Een organisatie die in meer dan 20 landen over de gehele wereld zwemdiploma´s levert.   De heer Paul Verroen, directeur ENVOZ. ; ‘Al zolang er zwemdiploma’s bestaan, bestaan er ook misverstanden over de inhoud, de geldigheid en of ze wel of niet door de overheid erkend zijn. De overheid heeft de uitgifte van zwemdiploma’s vrij gehouden en die vrijheid is een groot goed!  Er zijn verschillende soorten zwemdiploma’s op de Nederlandse markt. Er zijn zwemdiploma’s van particuliere zwemscholen, NRZ, KNZB en de Internationale zwemdiploma’s van de stichting ENVOZ. Wat betreft de inhoud ontlopen de eisen van de huidige diploma’s elkaar niet veel. Net als de ENVOZ, hecht Zwemschool Juf Angela grote waarde aan de kwaliteit van het zwemonderwijs. In ons waterrijke- en watersport minnende land en in de diverse zwem-accommodaties, waar veel gebruik gemaakt wordt van speelelementen zoals glijbanen en stroomversnellingen, staat de veiligheid van uw kind immers voorop. Niet alleen de zwemvaardigheid maar ook de zelfredzaamheid van uw kind moet daarom goed zijn. ‘Zoals altijd staat het kind bij ons voorop.’ Aldus Juf Angela. ‘Ieder kind moet een kans krijgen om op een kindvriendelijke manier zijn of haar zwemdiploma te behalen en deze vaardigheden tijdens het feestelijke afzwemmen kunnen laten zien’. Het doel van de zwemlessen is erop gericht dat het kind zichzelf goed en veilig kan redden in en rond het water.’ De zwemlessen en de bijbehorende diploma eisen, zullen zich daarom nog meer gaan richten op het zwemsurvival, waar ook de Stichting ENVOZ zich, samen met de Zwemonderwijs Nederland, hard voor maakt. Juf Angela onderstreept daarbij het belang van de diplomareeks A (=aanleren), B (=beter zwemmen) en C (=compleet).  Er kan voor alle diploma's afgezwommen worden, van baby-peuterdiploma's tot en met snorkeldiploma's. Heeft u vragen over bovenstaande informatie? Wij staan u graag te woord! 

Zwemschool Juf Angela - Van Duivenvoordestraat 1a - 4901 VT Oosterhout - tel. 0162-467315

Stichting ENVOZ - tel. 070-3070344 - contactpersoon : Paul Verroen - www.envoz.nl